40 projectideeën ingediend voor eerste ronde Gewoon Bijzonder

Nationaal Programma Gehandicapten Gewoon Bijzonder

 - Op donderdag 8 oktober verliep de deadline voor het indienen van projectideeën voor de eerste ronde van het ZonMw-programma Gewoon Bijzonder, Nationaal Programma Gehandicapten. Er zijn 40 projectideeën ingediend.

Het programma Gewoon Bijzonder ontwikkelt kennis en bundelt en past deze op de thema’s gezondheid, gedrag en participatie voor mensen met een verstandelijke beperking, meervoudige beperking of niet-aangeboren hersenletsel.

Vernieuwing en kwaliteit van zorg

Deze eerste ronde is gericht op het opzetten van relevante netwerken die werken aan vernieuwing en kwaliteit van zorg en ondersteuning.

De aanvragers kunnen eind november een advies verwachten van de programmacommissie. Bij een positief advies hebben indieners tot 5 april de tijd om een uitgewerkte subsidieaanvraag in te dienen. Eind juni 2016 wordt bekend welke netwerken ook daadwerkelijk subsidie toegekend krijgen.

Bron: ZonMw

> Lees verder over Gewoon Bijzonder, het Nationaal Programma Gehandicapten

Deel deze content

Reageren:

Wil je een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.voorbeeld.nl] of [http://www.voorbeeld.nl]
Velden met een (*) zijn verplicht.

kennispleingehandicaptensector.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten