Hans Frieling

Prisma biedt moderne zorg aan mensen met een blijvende beperking. In alle levensfasen, in heel Brabant. We hebben kennis en kunde in huis om verantwoorde zorg te bieden; dat is waar onze clienten op rekenen. Ook hebben we een stevige relatie met onze omgeving. We zijn gedreven vanuit onze betrokkenheid bij het wel en wee van clienten en collega''s en durven zaken aan te pakken.

  • Naam organisatie Stichting Prisma
  • Functie overige
  • Telefoon 06-12390063
  • Website www.prismanet.nl
  • Mijn good practice casemanager bij Stichting Prisma en CCE, medeontwikkelaar en trainer Methode Meer Mens voor EVB, ouderenzorg, NAH, (zie ook: www.meermens.nl) De methode ‘Meer Mens’ richt zich op methodisch werken aan kwaliteit van leven van mensen met een ernstige verstandelijke beperking, mensen met dementie en mensen met een niet aangeboren hersenletsel (NAH). Mensen die zich moeilijk kunnen uiten, mensen met moeilijk verstaanbaar gedrag en over het algemeen in bijna alle dagelijkse levenshandelingen afhankelijk zijn van anderen. De methode is genoemd naar het uiteindelijke doel dat je met het inzetten van deze methode kunt bereiken: dat mensen met een beperking meer en meer zichzelf kunnen worden, meer mens kunnen worden.

kennispleingehandicaptensector.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten