Zoek activiteiten bij jou in de buurt

Deelnemen aan activiteiten in de buurt kan leuk zijn en je afleiding geven. Vaak zijn er mogelijkheden die geen of weinig geld kosten. Je kunt zelf op zoek gaan naar leuke activiteiten in jouw buurt of aan je buren vragen of zij iets leuks weten.

In buurtkranten en huis-aan-huisbladen kun je informatie vinden over activiteiten in jouw buurt. En als je de buurtkrant dan toch bekijkt om te zien wat er te doen is in jouw buurt, zie je gelijk ook wat er in jouw buurt nog meer gebeurt. Dan kun je daar ook over meepraten. Soms zijn er wel eens gratis muziekoptredens, kun je mee met een wandeling, mag je bij bedrijven binnenkijken tijdens open dagen, of kun je goedkope cursussen volgen. Veel gemeenten hebben een website  waarop je activiteiten van verschillende buurtverenigingen vindt. Misschien ook bij een buurthuis bij jou in de buurt.

Deel deze content

kennispleingehandicaptensector.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten