Promotietips en materialen

Het Kennisplein is er voor begeleiders en ondersteunende professionals die zich bezighouden met de zorg voor en ondersteuning van mensen met een beperking.

Op het Kennisplein vind je producten waar je direct mee aan de slag kunt, maar ook verdiepingsartikelen, verhalen uit de praktijk, bijeenkomsten en communities. Helder ingedeeld in thema's en cliëntgroepen. Het is een plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en hun kennis en ervaring kunnen uitwisselen.

Maak KennispleinGehandicaptensector.nl bekend bij collega's!

Hoe meer bezoekers, hoe meer kennis! Als je zelf enthousiast bent over het kennisplein, laat dit dan ook weten aan je collega’s!

Dat kan op de volgende manieren:

1. Plaats een nieuwsbericht op het intranet 

Plaats een nieuwsbericht op het intranet van je zorgorganisatie zodat alle medewerkers het Kennisplein leren kennen. Je kunt hiervoor dit nieuwsbericht (Word) gebruiken.

2. Plaats een banner op het intranet van zorgorganisatie

Het Kennisplein heeft mooie banners ontwikkeld in verschillende formaten die zorgorganisaties op het intranet kunnen plaatsen (met een link naar www.kennispleingehandicaptensector.nl).

Plaats onderstaande tekst bij de banner:

"Op www.kennispleingehandicaptensector.nl staat veel informatie die zorgmedewerkers in de praktijk kunnen gebruiken om de zorg mensen met een beperking te verbeteren. Meld je nu aan voor de gratis nieuwsflits van het Kennisplein Gehandicaptensector."

Banner 200x200

Banner Kennisplein Gehandicaptensector

Banner 300x150

Banner Kennisplein Gehandicaptensector

3. Stuur de nieuwsflits van het Kennisplein door

Stuur de nieuwsflits van het Kennisplein Gehandicaptensector door aan collega’s! De nieuwsflits is gratis en houd je op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen in de gehandicaptenzorg.
Direct aanmelden voor de nieuwsflits

4. Flyers van Kennisplein Gehandicaptensector

Wil je flyers van het Kennisplein Gehandicaptensector verspreiden onder alle medewerkers van jouw organisatie? Vraag gratis folders aan bij info@kennispleingehandicaptensector.nl. Vermeld het adres en hoeveel folders je wilt hebben.

Of download de flyer (pdf) en verspreid deze in je netwerk!

5. Volg het Kennisplein via social media

Volg het Kennisplein Gehandicaptensector via social media en weet als eerste dat er iets nieuws op het Kennisplein staat. En help om leuke nieuwtjes te verspreiden!

Deel deze content

Reageren:

Wil je een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.voorbeeld.nl] of [http://www.voorbeeld.nl]
Velden met een (*) zijn verplicht.

Deze website gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Meer weten...