Congres Focus op onderzoek

focus-onderzoek-gehandicaptenzorg-gehandicaptensector-onderzoekerOp vrijdag 1 juni 2018 vindt de 7e editie van het congres ‘Focus op onderzoek’ plaats, met als motto: ‘Partnerschap in onderzoek’. Wil je als onderzoeker, beleidsmaker, medewerker of manager op de hoogte zijn van alles wat er speelt op het gebied van onderzoek in de gehandicaptensector? Schrijf je dan nu in voor Focus op onderzoek 2018!

Knop Meld aan voor Focus op onderzoek

Waar gaat het congres over?

Meer dan ooit vraagt onderzoek dat te maken heeft met mensen met (verstandelijke) beperkingen om gelijkwaardige samenwerking tussen alle betrokkenen. Zowel door de betrokkenen vanuit beleid en praktijk als door de onderzoekers zelf. Academische werkplaatsen en andere kennisnetwerken ontwikkelen, delen en gebruiken volop kennis. Tijdens congres 'Focus op onderzoek' kunnen deze werkplaatsen en netwerken laten zien wat ze doen en kennismaken en -uitwisselen met jou!

Thema's

In dit congres brengen we actueel onderzoek, ervaringsdeskundigheid en praktijk- en wetenschappelijke kennis bij elkaar. Over onder meer de onderwerpen Wlz, Sociaal domein en Jeugd. Hierbij gaat het steeds om onderzoek met mensen met een (verstandelijke) beperking.

Je krijgt zicht op actueel onderzoek vanuit drie hoofdthema’s:

  • Gezondheid
  • Gedrag
  • Participatie

Praktische informatie

  • Datum: 1 juni 2018
  • Locatie: De Reehorst, (Bennekomseweg 24, 6717 LM in Ede)
  • Tijd: nog niet bekend
  • Kosten: De kosten bedragen € 195,- als reguliere deelnemer en € 170,- als VNG-lid, dit is inclusief lunch. De kosten voor het indienen van een bijdrage zijn € 150,- per bijdrage, dit is inclusief 1 persoon.
  • Voor wie: onderzoekers, beleidsmakers, professionals of managers, werkzaam in de gehandicaptenzorg

Congresprogramma

programma-focus-onderzoek

Er is tijdens het congres een ochtenddeel met een plenair programma, gevolgd door drie rondes met deelsessies. Ook vind je op het congres 'themastraten' over de hoofdthema's gezondheid, gedrag en participatie. Een deel van het congres wordt ingevuld met minisymposia, samengesteld door experts. De rest van het programma stellen we samen op basis van de ingediende bijdragen. Hier vind je meer informatie over het programma.

Dien je posterpresentatie in

De deadline voor het indienen van een mini symposium of presentatie is verstreken. Het is nu alleen nog mogelijk een posterpresentatie in te dienen. Wil je een posterpresentatie indienen? Hier vind je meer informatie.

Laat weten dat je erbij bent

Kom je naar het congres? Deel dat dan in je netwerk. Dat kan bijvoorbeeld via het Facebookevenement en via Twitter en Instagram met de hashtag #focuscongres. Het Kennisplein Gehandicaptensector tag je op Twitter met @pleinpraat en op Instagram met @KPGehandicaptensector. En vergeet je netwerk op LinkedIn niet. Je vindt daar een groep van het Kennisplein. Misschien delen we jouw bericht (voor en) tijdens het congres!

Meer informatie

Deel deze content

Reageren:

Wil je een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.voorbeeld.nl] of [http://www.voorbeeld.nl]
Velden met een (*) zijn verplicht.

kennispleingehandicaptensector.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten