NAH Pluspunt

Laagdrempelig inlooppunt voor informatie & advies bij vragen over Niet-Aangeboren Hersenletsel.
Voor mensen met NAH, hun naasten/mantelzorgers en professionals. Plaats en tijd: elke woensdagmorgen in het AC Janligthartcentrum, Brinklaan 36 a, 1404 EW Bussum tel.: 035-6915100

Naast de inloopochtenden worden per jaar 4 thema-avonden georganiseerd. Binnen NAH pluspunt werken verschillende organisaties samen, waaronder het AC Janligthartcentrum van Sherpa, Versa Welzijn, Afasiecentrum Flevopolder Het Gooi en omgeving , Hersenletselteam Gooi en Vecht en Vechtstreek, Hersenletsel.nl en Hilverzorg.

Onderbouwing in de praktijk

Het NAH pluspunt is voor, door en in samenwerking met cliënten opgericht. We merken dat er steeds meer mensen afkomen op de thema-avonden. Dit is ook meteen een plaats om te netwerken, waardoor de informatieverstrekking zich steeds verder uitbreidt. Ook cliënten met NAH  werken zelf mee aan het NAH Pluspunt; zij zijn de ervaringsdeskundigen.

Kenmerken

  • Type letsel:
    NAH breed
  • Type organisatie:
    Lichamelijk gehandicaptenzorg organisaties, namelijk: Activiteitencentrum Jan Ligthart (Sherpa)
  • Professionals betrokken bij uitvoering:
    logopediste, mantelzorgconsulent, coördinator Hersenletselteam, manager dagactiviteitencentrum voor mensen met NAH, maatschappelijk werker.

Meer weten over deze good practice?

Deel deze content

Reageren:

Wil je een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.voorbeeld.nl] of [http://www.voorbeeld.nl]
Velden met een (*) zijn verplicht.

kennispleingehandicaptensector.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten