Meer eigen regie voor mensen met EMB met de Hi Sense app

EMB app High Sense voor mensen met een Ernstig Meervoudige BeperkingMet de Hi Sense app kun je als begeleider van mensen met een ernstige meervoudige beperking (EMB) snel en op de juiste manier reageren op signalen. Zo begrijp je je cliënt eerder en kun je beter inspelen op wat je cliënt wil. Hierdoor voelen mensen met EMB minder stress en krijgen ze meer regie over hun eigen leven.

Aan de slag met de EMB Hi sense app

Met de Hi Sense app krijg je praktische kennis en concrete handvatten voor een betere begeleiding. De app bestaat uit drie delen met elk 40 vragen. Elke dag moeten er 4 vragen beantwoord worden. Dat kost ongeveer 5 minuten. Zo wordt de sensitiviteitsscore gevolgd. En dit is niet alleen beter voor de cliënt, maar verdiept ook het werk van de begeleider. Je kunt jezelf registeren op www.embinbeeld.nl. De app is te installeren op desktop, tablet en mobiele telefoon.

Lancering EMB Hi Sense app

Ontwikkeld met behulp van Kennisplein Gehandicaptensector

Fonds NutsOhra financiert sinds enkele jaren werkplaatsen op het Kennisplein Gehandicaptensector. Begin 2014 won Paula Sterkenburg een bedrag van € 25.000,- van het Fonds NutsOhra voor de werkplaats 'Vergroten van eigen invloed en regie voor en door mensen met EMB'. Met dit bedrag is de EMB Hi Sense app ontwikkeld. Paula Sterkenburg is als gezondheidszorgpsycholoog en therapeut werken op de afdeling Psychotherapie van Bartiméus. Daarnaast is zij universitair docent aan de Faculteit der Psychologie en Pedagogiek en het EMGO+ Instituut voor onderzoek naar gezondheid en zorg aan de Vrije Universiteit in Amsterdam.

Meer informatie

> Ga naar cliëntgroep Ernstige Meervoudige Beperkingen 

Deel deze content

Reageren:

Wil je een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.voorbeeld.nl] of [http://www.voorbeeld.nl]
Velden met een (*) zijn verplicht.

Aantal reacties (4)

  • 29-01-2016
  • nick worms

zou graag meedoen maar de server kan het adres niet vinden :(

  • 06-12-2015
  • Nicoline

De Hi Sense app geeft na het voltooien van de dagelijkse test vaak een link naar meer informatie op de Bartimeus site. Deze zijn heel vaak niet te vinden, er wordt aangegeven dat de pagina niet meer bestaat. Jammer want dat geeft wel meerwaarde aan de test.

vriendelijke groet, Nicoline

  • 23-09-2015
  • Beheerder

Hallo Johan, de website zou het nu weer moeten doen. Mvg

  • 20-05-2015
  • johan

De site embinbeeld ligt er helemaal uit. Jammer ik werd nieuwsgierig en had de app graag willen proberen/gebruiken

Deze website gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Meer weten...