Meet up event Inclusieve Samenleving

Hoe komen we tot een inclusieve samenleving waar mensen met een beperking en kwetsbare ouderen gezond en veilig leven? Een samenleving waarin iedereen erbij hoort en mee kan doen. Welke rol kunnen technologie en innovatieve startups hierin vervullen?

Vilans organiseert samen met UtrechtInc. het meetup event Inclusieve samenleving, waar zorg en startups samenkomen om te werken aan een samenleving die openstaat voor iedereen. Doe jij ook mee?

Datum en locatie 

Donderdag 28 september 2017 van 14.00 uur – 17.00 uur in Utrecht

Voor wie

Zorgorganisaties in de gehandicaptenzorg en VVT en innovatieve startups

Kosten en aanmelden

Meedoen is gratis. Aanmelden kan via het aanmeldformulier.

* Inmiddels hebben we een maximaal aantal inschrijvingen ontvangen.

Programma

Laat je tijdens dit event inspireren door de mogelijkheden van technologie en wat een startup voor jou kan betekenen. Zorgorganisaties en startups pitchen hun product, probleem of prototype met betrekking tot inclusieve samenleving: meedoen, welkom zijn, waardering krijgen en eigen keuzes kunnen maken.

Via speeddates ga je vervolgens in gesprek met elkaar hoe we de ambitie ‘inclusieve samenleving’ waar kunnen maken. Het definitieve programma volgt nog.

Ambitie Technologie Vilans

In 2017 gaat Vilans meer met het veld programmeren en samenwerken. Vilans nodigt mensen gedurende het jaar uit om ideeën in te sturen om de zorg te verbeteren. In februari was de start met de ambitie ‘Technologie maakt het leven zoveel menselijker’. In deze ambitie werkt Vilans onder andere aan een inclusieve samenleving. Het uitgangspunt voor dit initiatief is de focus op positieve gezondheid en kijken naar talenten en mogelijkheden van wat mensen nog kunnen.

Meer informatie over technologie in de zorg

Deel deze content

Reageren:

Wil je een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.voorbeeld.nl] of [http://www.voorbeeld.nl]
Velden met een (*) zijn verplicht.

kennispleingehandicaptensector.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten