Meld je kwaliteitsverbetering aan voor de Jenneke van Veen-Verbeterprijs

Verbeterprijs VGN

 - Vanaf nu kunnen zorgorganisaties, zorgprofessionals en cliëntenraden in de gehandicaptenzorg succesvolle kwaliteitsverbeteringen aanmelden voor de Jenneke van Veen-Verbeterprijs 2015. Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN) en Ieder(in) reiken de prijs uit om het succes van kwaliteitsverbeteringen in de langdurige zorg onder de aandacht te brengen.

De prijs is vernoemd naar Jenneke van Veen, oud-hoofdinspecteur verpleging en chronische zorg van IGZ, nu zelf voorzitter van de jury. De prijs wordt afwisselend in de sector verpleging, verzorging en thuiszorg en de gehandicaptenzorg uitgereikt. Technologische en maatschappelijke verbeteringen

Er mogen allerlei soorten kwaliteitsverbeteringen ingediend worden, zowel technologische als maatschappelijke. De verbeteringen kunnen ook in allerlei vormen: bijvoorbeeld een fysiek product, zoals een boek of een app, maar de verbetering kan ook een werkwijze of methode zijn.

Criteria Verbeterprijs

Belangrijke criteria om voor de prijs in aanmerking te komen, zijn:

  • de kwaliteitsverbetering moet aantoonbaar ten goede komen aan de cliënt;
  • de verbetering moet tot stand zijn gekomen in samenspraak met cliënten en zorgprofessionals;
  • andere organisaties moeten de verbetering kunnen realiseren.

Aanmelden Verbeterprijs gehandicaptenzorg

De winnaar van de Jenneke van Veen-Verbeterprijs 2015 wordt tijdens een uitreikingsbijeenkomst in november bekendgemaakt. De prijs bestaat uit een kunstobject en een eervolle vermelding. Kwaliteitsverbeteringen kunnen tot 1 juni worden aangemeld via www.vgn.nl/verbeterprijs.

Bron: De VGN

Deel deze content

Reageren:

Wil je een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.voorbeeld.nl] of [http://www.voorbeeld.nl]
Velden met een (*) zijn verplicht.

Deze website gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Meer weten...