7 bestuurders gehandicaptenzorg in lijst meest invloedrijke beslissers in zorg

bestuurders zorg

 - In de ranglijst met de meest invloedrijke beslissers in de zorg, Skipr99, zijn dit jaar 7 bestuurders uit de gehandicaptenzorg genoteerd. Cordaan-bestuurdersvoorzitter Eelco Damen is net als vorig jaar als hoogst genoteerd van de sector. Hij staat op nummer 31.

Pauline Meurs (Raad voor Volksgezondheid en Samenleving) voert de lijst aan. Het is voor het eerst dat de ranglijst wordt aangevoerd door een vrouw.

Overige bestuurders gehandicaptenzorg

Jan van Hoek, voorzitter van de raad van bestuur bij Ipse de Bruggen en vicevoorzitter bij de VGN maakte onder de GHZ-vertegenwoordigers de grootste sprong op de lijst. Hij is ‘binnenkomer’ op nummer 51.

Ook Greet Prins, bestuursvoorzitter van Stichting Philadelphia Zorg, maakte een grote stap: van 80 naar 33. De voorzitter van de raad van bestuur van Kentalis, Henk Bakker, staat stabiel op 47 en ook bestuursvoorzitter Paul de la Chambre van ’s Heeren Loo staat op dezelfde plaats als vorig jaar: 54.

Bron: VGN

Deel deze content

kennispleingehandicaptensector.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten