Gids over autisme bij kids

 - Aan kinderen met een stoornis in het autistisch spectrum (ASS) zie je meestal niets. Toch functioneren deze kinderen door hun autisme wel anders dan andere kinderen. Karin Scheffers maakte een gids die onder andere ouders, opa's en oma's, leerkrachten en mensen in de gezondheidszorg in 80 korte tips laat kennismaken met de leefwereld van kinderen met autisme.

autisme kinderenAls je weet hoe de leefwereld eruitziet en je de begeleiding daarop aanpast, kun je deze kinderen helpen om het beste uit zichzelf te halen.

Wie is Karin Scheffer?

Het boek is geschreven door Karin Scheffer. Karin is een verpleegkundige en geregistreerd psycho-sociaal hulpverlener. Ze heeft sinds 2012 een eigen praktijk in Apeldoorn.

Ze heeft jarenlange ervaring in het omgaan met mensen die te maken hebben met autisme. Zowel in haar eigen leven als in haar werk. Twee van haar drie kinderen hebben autisme en zij hebben vaak moeite met de wereld om hen heen.

Bestel De gids over autisme bij kids

De gids over autisme bij kids is voor € 9,95 (exclusief verzendkosten) te bestellen via de website van Scrivo Media.

Bron: Vakblad Vroeg

Meer lezen over autisme

<Terug naar Autisme spectrum stoornissen

Deel deze content

kennispleingehandicaptensector.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten