Privacybeleid

Wie zijn wij?

Het Kennisplein Gehandicaptensector is een initiatief van en wordt gecoördineerd door Vilans, VGN, MEE NL en ZonMw. Stichting Vilans is gevestigd in Utrecht aan de Catharijnesingel 47. Vilans is het Nederlandse kenniscentrum voor de langdurige zorg. Vilans onderzoekt, adviseert en deelt kennis over de langdurige zorg. Vilans verwerkt persoonsgegevens overeenkomstig de toepasselijke wet- en regelgeving waaronderde AVG.

Vilans vindt de persoonlijke levenssfeer van haar kandidaten, flexwerkers, werknemers, alsook van haar andere relaties en bezoekers van de website en congressen belangrijk. Daarom gaat Vilans zorgvuldig om met je persoonsgegevens.

Wanneer verzamelen wij je persoonsgegevens?

Wij verzamelen je gegevens vanaf het moment dat je jouw gegevens invult of achterlaat op onze website om aan te geven dat je een nieuwsbrief wenst te ontvangen.

Waarom verzamelen wij je persoonsgegevens?

Wij verzamelen en verwerken je gegevens voor het toezenden van nieuwsbrieven waar je je voor hebt aangemeld.

Welke persoonsgegevens verzamelen wij van je?

Het persoonsgegeven dat wij verwerken voor de nieuwsbrief is je e-mail adres. Deze is noodzakelijk voor het versturen van de nieuwsbrief. Voor de nieuwsbrieven worden je persoonsgegevens uitsluitend gedeeld met de personen belast met het verzenden van de nieuwsbrief. Daarnaast kan Vilans op basis van een gerechtelijk bevel of op grond van een wettelijke plicht je persoonsgegevens aan derden ter beschikking stellen. Je gegevens worden binnen Nederland verwerkt.

Bewaartermijn persoonsgegevens

Je kunt je altijd afmelden voor de nieuwsbrief door te klikken op de link onderaan de nieuwsbrief ‘unsubscribe’. Indien je je afmeldt worden je gegevens voor die nieuwsbrief binnen 14 dagen verwijderd.

Rechten

Je hebt recht op inzage in je persoonsgegevens, het recht om correctie, verwijdering of overdracht van je persoonsgegevens te vragen. Daarnaast heb je het recht bezwaar te maken tegen het verwerken van je gegevens. Als je wilt weten welke persoonsgegevens van jou Vilans verwerkt, dan kun je een schriftelijk inzageverzoek doen. Vilans behandelt je verzoek binnen 4 weken.

Blijkt dat je gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn? Dan kun je een aanvullend verzoek doen om je gegevens te laten wijzigen of aan te vullen. Je kunt je schriftelijke verzoek sturen aan privacy@vilans.nl.

Mocht je het niet eens zijn met de wijze waarop Vilans omgaat met je persoonsgegevens dan kun je een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Vragen

Heb je na het lezen van dit privacy statement nog vragen neem dan contact op met onze Privacy Officer via privacy@vilans.nl.

Gebruik van cookies

Vilans maakt op haar websites gebruik van cookies. Een cookie is een klein tekstbestandje dat een website op de harde schijf van je computer zet op het moment dat je de site bezoekt of in de sessie van je browser staat. De belangrijkste functie van cookies is om de ene gebruiker van de andere te onderscheiden. Alles over het gebruik van cookies door het Kennisplein Gehandicaptensector kun je vinden in ons cookiebeleid.

Wijzigingen

Vilans behoudt zich het recht voor deze privacy statement aan te passen. De meest actuele privacy statement is te vinden op www.vilans.nl.

Wij adviseren je regelmatig op deze pagina te kijken of er wijzigingen zijn aangebracht. Indien Vilans een belangrijke wijziging doorvoert, die gevolgen heeft voor de wijze waarop zij persoonsgegevens verwerkt, dan zullen wij dit kenbaar maken via een berichtgeving op onze website(s), en in nieuwsbrieven van Vilans.

Deel deze content

Deze website gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Meer weten...