Prokkelweek van 4 tot en met 9 juni

prokkel-prokkels-prokkelweek-activiteiten-verstandelijke-beperkingStichting Prokkel stimuleert organisaties, bedrijven, particulieren én mensen met een verstandelijke beperking om samen iets te doen tijdens de Prokkelweek: één week in het jaar als voorbeeld en inspiratie voor de rest van het jaar.

prokkelweek-prokkel-verstandelijke-beperking

Waar en wanneer

De Prokkelweek is van maandag 4 juni tot en met zaterdag 9 juni 2018. Maandag 4 juni is het Prokkel Sterrenslag en zaterdag 9 juni is het Prokkelstagedag. Er zijn prokkelactiviteiten door het heel Nederland. Bekijk de locaties en bepaal waar jij naartoe gaat.

Activiteiten

Bekijk het overzicht van prokkel activiteiten.

Aanmelden

Wil je een prokkelactiviteit aanmelden? Klik op de button en meld jouw prokkelactiviteit aan.

aanmeldformulier-prokkelweek

prokkel-prokkelweek-verstandelijke-beperking-sportWil jouw bedrijf een stagiair ontvangen tijdens de Prokkelweek? Klik op de button en meld je aan.

aanmeldformulier-prokkelweek

Wil je tijdens de Prokkelweek graag stagelopen? Neem hier een kijkje voor alle aangeboden stageplaatsen. Zit er niets voor je bij? Klik op de button en meld je aan.

aanmeldformulier-prokkelweek

Wil jij de Prokkelweek steunen met een vrijwillige bijdrage van 25 euro per jaar? Klik op de button en meld je aan. De organisatie neemt contact met je op.

aanmeldformulier-prokkelweek

Deel deze content

Reageren:

Wil je een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.voorbeeld.nl] of [http://www.voorbeeld.nl]
Velden met een (*) zijn verplicht.

kennispleingehandicaptensector.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten