Team ondersteuningsplannen komt bij je op de koffie!

Het ondersteuningsplan is het hart van je ondersteuning. Samen met je cliënt bepaal je welke ondersteuning nodig is, zodat je cliënt zich zo goed mogelijk redt en ontwikkelt. Voor het team ondersteuningsplannen is dit dagelijkse kost. Op een maandagochtend ontstond spontaan het volgende idee: ‘Waarom gaan we niet gewoon een keer op de koffie bij professionals die met de plannen te maken hebben in de praktijk? Gewoon langs om eens een praatje te maken? Kijken wat hen bezig houdt, waar ze tegenaan lopen en wat ze kunnen leren. Ja, goed plan!’

Mogen we bij jou langskomen voor een bakkie?

Als we ook eens bij jou langs mogen komen, dan horen we het graag! Stuur een korte e-mail met je naam, functie, de organisatie waar je werkt en je telefoonnummer naar Janneke Haan (j.haan@vilans.nl). Omdat we uiteraard niet met lege handen aan willen komen, hebben we een handige mok laten maken die we bij elk gesprek voor je meenemen.

Hopelijk tot binnenkort!

Team ondersteuningsplannen:
Marjolein Herps, Sabine Timmer en Janneke Haan

Ondersteuningsplan op de koffie

Deel deze content

Reageren:

Wil je een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.voorbeeld.nl] of [http://www.voorbeeld.nl]
Velden met een (*) zijn verplicht.

Aantal reacties (2)

  • 09-02-2015
  • Marjolein Herps

Beste Gerhard,

het format dat u gevonden hebt is inderdaad een format van een zorgplan dat gebruikt kan worden bij het aanvragen van meerzorg bij een PGB. Het dient ter onderbouwing van de aanvraag en is een onderdeel van de procedure, vergelijkbaar met het overleggen van het zorgplan bij ZIN meerzorg.

Met vriendelijke groeten,

Marjolin

  • 05-02-2015
  • Gerhard van Cappellen

Hallo

Ik heb jullie drie namen gevonden op een document van Achemea voor het aanvragen van de meerzorg bij een PGB client. Is dit een document wat genoeg is voor het aanvragen van meerzorg?

Ik ben namelijk wel bekend met het aanvragen van ZIN clienten bij de organisatie waarvoor ik werk maar niet voor iemand met een PGB. De ouder van een client vroeg daarnaar en ik wil graag goed weten wat kan en niet kan voordat ik hem antwoord geef.

Met vriendelijke groet,

Gerhard van Cappellen, gedragsdeskundige

Deze website gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Meer weten...