VGN e-zine De Transformatie over gehandicaptenzorg

Transformatie over NAH

 - De VGN brengt sinds kort een nieuw, gratis e-zine uit: De Transformatie. De Transformatie gaat over de gehandicaptenzorg in het sociaal domein. Het e-zine vervangt 'Wmo inzicht' en 'Van AWBZ naar Jeugdwet' van de VGN. Stond in deze digitale magazines één stelsel centraal, De Transformatie gaat over de drie stelsels in het gemeentelijk domein: Wmo, Jeugdwet en Participatiewet.

E-zine special NAH

Er zijn inmiddels een aantal edities van het e-zine verschenen. In de eerste editie lees je onder andere het portret van Senna, een 11-jarig meisje met een licht verstandelijke beperking (LVB) en PDD-NOS. En over hoe de gemeente Harderwijk omgaat met het regelen van werk voor mensen met een beperking. Ook verscheen er een speciale thema-editie van het e-zine over niet-aangeboren hersenletsel.

Frequentie en inschrijven

De Transformatie komt tweemaandelijks uit en is gericht op medewerkers van gehandicaptenzorgorganisaties en van gemeenten. Doel is om inzicht te krijgen in elkaars wereld. Je kunt je inschrijven voor het e-zine via de website van de VGN.

Lees verder

Deel deze content

Reageren:

Wil je een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.voorbeeld.nl] of [http://www.voorbeeld.nl]
Velden met een (*) zijn verplicht.

kennispleingehandicaptensector.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten