Kennismarkt 2015

Vrijdag 6 maart 2015 is het weer zover, dan organiseert het Kennisplein Gehandicaptensector de Kennismarkt voor de gehandicaptensector. Dit jaar met één inhoudelijk en actueel onderwerp: succesvolle beroepsuitoefening na de transities. Hoe stomen zorgorganisaties en opleidingen de zorgprofessional klaar voor hun nieuwe taak vanaf 2015?

Waarom dit thema?

De stelselwijzigingen die in 2015 van kracht zijn, vragen om een andere focus van de zorgprofessional. Meer dan ooit moet hij of zij ervoor zorgen dat mensen met een beperking in hun eigen kracht worden gezet en mee kunnen doen aan de samenleving. De zorgsector en het opleidingsveld zijn volop bezig om hun zorg- en opleidingsaanbod aan te passen aan deze nieuwe focus. Zo ontwikkelen zorgaanbieders nieuwe zorg- en ondersteuningsarrangementen voor hun cliënten en passen opleidingen hun aanbod aan voor studenten.

Rijk programma!

Ook dit jaar is er weer een interessant en rijk programma, vol met plenaire presentaties, lezingen, workshops, out-of-the-box sessies en posterpresentaties. Er is een echte markt, waar je kennis kunt delen en halen en is er voldoende tijd om te netwerken. Er komen zo’n 300 professionals uit de gehandicaptensector en het middelbare en hoger beroepsonderwijs. 

Bekijk het programma (pdf)

Voor wie

De kennismarkt is voor iedereen die betrokken is bij het toerusten van de nieuwe zorgprofessionals:

  • Vanuit de opleidingen: opleidingscoördinatoren, docenten, lectoren, studenten van hoger en middelbaar beroepsonderwijs.
  • Vanuit de zorg: (staf)medewerkers, managers en uitvoerenden die binnen zorg- of MEE organisaties werken aan de stelselwijziging en specifiek de competenties en leertrajecten die daarvoor nodig zijn.
  • Daarnaast voor gemeenteambtenaren, ervaringsdeskundigen, onderzoekers, ontwikkelaars en expertisemanagers uit de gehandicaptensector.

Datum en locatie

De Kennismarkt vindt vrijdag 6 maart 2015 plaats van 9 tot 17 uur in School voor de toekomst, Willem I college in Den Bosch. De locatie is goed toegankelijk voor mensen met een lichamelijke en/of zintuiglijke beperking. 

Meld je aan

De Kennismarkt wordt kostendekkend georganiseerd en bedraagt € 195. Op de Kennismarkt-website (externe link) vind je alle informatie en kun je je inschrijven.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met PINO evenementen & congressen via kennispleinen@congresbureau.nl of 030 - 275 96 28.

Deel deze content

Deze website gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Meer weten...