Deel je kennis

In de gehandicaptensector is veel kennis en ervaring beschikbaar. Maar vaak blijft dit verborgen binnen een organisatie. Soms komt de informatie beschikbaar in een boek of houdt een betrokken medewerker een presentatie tijdens een studiedag.

Het Kennisplein wil begeleiders en ondersteunende zorgprofessionals uit de gehandicaptensector verbinden. Fysiek, in bijeenkomsten, werkplaatsen en netwerken. Maar ook virtueel, bijvoorbeeld via de kenniskaarten. Zo blijft de kennis en ervaring niet verborgen, maar dient tot inspiratie van anderen.

Neem ook deel aan:

Bijeenkomsten

Op een plein wil je elkaar ontmoeten. Niet alleen digitaal, maar ook fysiek. Bekijk het overzicht van bijeenkomsten en andere interessante activiteiten georganiseerd door het Kennisplein of andere organisaties uit de sector.

Aankomende bijeenkomsten

Bekijk alle bijeenkomsten

Inspirerende bronnen

Alles wat je nodig hebt om je werk in de gehandicaptenzorg goed te kunnen doen. Het Kennisplein heeft met het onderwijs, zorgorganisaties en inhoudelijk deskundigen een begin gemaakt. Voeg ook jouw relevante en beproefde kennis toe!

Laatste bronnen:

Bekijk alle onderwerpen

Professionals

Via een kenniskaart laat je zien wat jouw kennis en deskundigheden zijn. Je presenteert jezelf op het Kennisplein. Ook vind je zo gemakkelijk collega's in het veld als je bijvoorbeeld specifieke vragen hebt over jouw vakgebied.

Nieuwste profielen:

Petra  Jongeneel
geen foto
geen foto
Anja  Woerdekom
Bekijk alle profielen

Deze website gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Meer weten...