Wegwijzer Aan de slag met sociale netwerken

Netwerkgericht werken kan op vele manieren. Hoe begin je en wat levert het je cliënt op? De (digitale) publicatie 'Aan de slag met sociale netwerken' helpt je op weg en maakt je wegwijs in de 44 meest bekende instrumenten en methoden.

Wegwijs in sociale netwerken

De wegwijzer 'Aan de slag met sociale netwerken' start met 8 instrumenten waarmee je het sociale netwerk van je cliënten in kaart brengt. Maar dan ben je er nog niet... Daarna kun je aan de slag. Hoe? Kies uit 36 methoden om het sociale netwerk sterker te maken. Deze zijn in handige groepen ingedeeld, zodat je snel en gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt. En voor wie nog meer wil weten: achter in de wegwijzer staat meer informatie over waar je nog meer aan kunt denken bij het werken met sociale netwerken.

Voor wie?

De wegwijzer van Vilans, ActiZ en Movisie is bedoeld voor alle professionals in zorg en welzijn. Professionals uit deze twee sectoren werken steeds meer samen met cliënten en hun sociale netwerk. Gedeelde kennis over methoden en instrumenten is dan natuurlijk handig. Over en weer kunnen we van elkaars werkwijzen iets opsteken. Zo leren we elkaars taal en werkwijzen snel beter kennen!

Auteurs:

  • Wilco Kruijswijk,
  • Mieke van der Veer,
  • Cora Brink,
  • Willy Calis,
  • Jan Willem van de Maat,
  • Inge Redeker.

De publicatie is gratis te downloaden.

Deel deze content

Reageren:

Wil je een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.voorbeeld.nl] of [http://www.voorbeeld.nl]
Velden met een (*) zijn verplicht.

Deze website gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Meer weten...