Naar hoofdinhoud

Ja! Doe mee - Prokkelweek 2023

De Prokkelweek heeft als doel ontmoetingen tussen mensen met en zonder verstandelijke beperking te promoten. Door samen iets te doen, leer je elkaar beter kennen. In 2023 is de Prokkelweek van maandag 5 tot en met maandag 12 juni.

Wat is er allemaal te doen?

De Prokkelweek vindt plaats van 5 juni t/m 12 juni. Klik hier voor meer informatie. Zo kun je zelf een activiteit organiseren, een team mobiliseren voor de ProkkelSterrenslag (waar jullie al aan meedoen), meedoen aan ProkkelOpPad en deelnemen aan de Nationale Prokkelstagedag (stage aanbieden).

Praktische informatie 

  • Datum: maandag 5 tot en met maandag 12 juni.
  • Kosten: gratis 
  • Organisator: Stichting Prokkel 
  • Aanmelden: wil je zelf iets organiseren? Dat kan! Je kunt van alles doen: samen werken, schilderen, sporten, discussiëren, musiceren, foto’s maken. Organiseer iets wat past bij groep waarvoor je het organiseert. Aanmelden kan via dit formulier.

Om samen tot een succesvolle Prokkelweek te komen, zijn er 3 dingen nodig: 

1. Zet de Prokkelweek op de agenda van je organisatie: letterlijk, figuurlijk, zorg dat het gaat leven.

2. Organiseer zelf een activiteit en meld het aan bij ons op de website: op deze manier zijn jullie vindbaar voor o.a. organisaties en mensen die werken met mensen met een (licht) verstandelijke beperking.

3. Verspreid dit bericht onder andere organisaties uit jullie sector.

Welke activiteiten kunnen we zelf organiseren?

Hier staan al wat aanmeldingen van organisaties ter inspiratie. Wil je meteen zien of er al in iets in jullie gemeente zal plaatsvinden, dan is dit overzicht per gemeente handig.

Laten we er samen weer wat moois van maken!

Deel deze pagina via: