Kennismarkt 2016: Samen het VN-verdrag waarmaken!

---------------------- Dit evenement heeft al plaatsgevonden -----------------------

Het Kennisplein Gehandicaptensector organiseert dit jaar opnieuw dé Kennismarkt voor de gehandicaptensector. Woensdag 2 november 2016 staat helemaal in het teken van het VN-verdrag. Dit verdrag is geratificeerd wat gevolgen heeft voor zorg en ondersteuning. Wat houdt het VN-verdrag in? Wat moet en kun je er als professional mee? Wat betekent het verdrag voor opleiding, onderwijs en vaardigheden?

Dit jaar maken we er een kennis- en belevingsfestival van. Een dag om niet te missen! Wil je in één dag VN-verdrag proof zijn? Klik op de knop en schrijf je in.

Festival

VN Verdrag warmaken

We zijn blij met onze partners uit zorg, welzijn, onderwijs en cliëntenperspectief. Daarmee kunnen we, samen met externe bijdragen, een nog rijker programma aanbieden met presentaties, lezingen, workshops, out-of-the-box sessies en posterpresentaties. Het middelpunt is de festivalmarkt, waar beleving en verrassing centraal staan. Je stelt je eigen route samen.

Inschrijven vooraf voor workshops en lezingen is dus niet nodig. Flexibiliteit staat voorop; op de dag zelf bepaal je wat voor jou interessant is.

Tip: bekijk van te voren het programma, zodat je globaal weet welk inhoudelijk programma je wilt volgen.

Programma

Download onze prachtige programmakrant (pdf) voor het volledige programma.

Voor wie

De kennismarkt is voor iedereen die betrokken is bij het toerusten van de nieuwe zorgprofessional: zorgprofessionals, wijkteams, ambtenaren, docenten en opleiders, vertegenwoordigers van het sociaal domein, wetenschappers en ondernemers in de gehandicaptenzorg. Ervaringsdeskundigen zijn natuurlijk ook aanwezig.

Kortom: iedereen uit het onderwijs en het werkveld die gemotiveerd is om het VN-verdrag waar te maken mag de Kennismarkt 2016 niet missen!

Er komen zo’n 300 professionals uit de gehandicaptensector en het middelbare en hoger beroepsonderwijs.

Met wie

De partners van de Kennismarkt zijn CHE, Prisma, SBB, Iederin, de Zijlen, ’s Heeren Loo, Philadelphia, Bartiméus in samenwerking met Gehandicaptenzorgprijs 2016. Op de dag wordt opnieuw de prestigieuze Gehandicaptenzorgprijs uitgereikt, een onderscheiding die tweejaarlijks wordt toegekend.

Datum en locatie

Woensdag 2 november 2016 bij de Christelijke Hogeschool Ede in Ede. De locatie is goed toegankelijk voor mensen met een lichamelijke en/of zintuiglijke beperking.

Jouw bijdrage nog steeds welkom!

Wil je bezoekers aan de Kennismarkt met jouw ideeën inspireren? Lever dan nu je bijdrage aan! Er is nog ruimte voor een stand, posterpresentatie of festivalidee voor jouw project, onderzoek of goede voorbeelden die de betekenis van het VN-verdrag weergeven.

Meld je aan

De Kennismarkt wordt kostendekkend georganiseerd en bedraagt € 195,00. Op de Kennismarkt-website (externe link) vind je alle informatie en kun je je inschrijven.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met PINO evenementen & congressen via kennispleinen@congresbureau.nl of 030 - 275 96 28.

Wil je de Kennismarkt zelf promoten?

Programma

8.30-10.00 uur  Inloop
10.00-10.15 uur   Aftrap op de festivalmarkt die de hele dag te bezoeken is
10.30-16.45 uur  Start doorlopende lezingen
10.30-11.30 uur   Workshopronde 1
11.45-12.45 uur  Workshopronde 2
12.45-14.00 uur   Lunch
14.15-15.15 uur  Workshopronde 3
15.30-16.30 uur  Workshopronde 4
16.45-17.45 uur  Start uitreiking Gehandicaptenzorgprijs voor genodigden
16.45-18.00 uur  Borrel op het Kennisfestival en bekijken van de prijs via schermen

Onder andere op de Kennismarkt..

 

BartimeusChristelijke Hogeschool EdeDe ZijlenIederinphiladelphiaPrismaSBBs Heerenloo

Deel deze content

Deze website gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Meer weten...