Toon zoekbalkToon menu

Congres Toekomstagenda Gehandicaptenzorg en -ondersteuning

Zet maandag 12 december vast in je agenda! Het Congres Toekomstagenda Gehandicaptenzorg en -ondersteuning vindt dan plaats in het Postillion Hotel Utrecht Bunnik. Een gedeelte van het programma is ook online te volgen.

De gehandicaptenzorg is volop in beweging. Tijdens het congres staan de actielijnen uit de Toekomstagenda zorg en ondersteuning voor mensen met een beperking dan ook centraal. Denk hierbij onder andere aan omgaan met krapte op de arbeidsmarkt, technologie en innovatie en passende zorg. Waar zetten we op in? Hoe zorgen we ervoor dat we dit samen doen? En hoe kunnen we van elkaar leren? Hierover gaan we onder meer in gesprek met Conny Helder, minister voor Langdurige Zorg en Sport.

Praktische informatie 

  • Datum: maandag 12 december 2022
  •  Tijdstip: van 09.00 tot 16.30 uur
  • Waar: Postillion Hotel Utrecht Bunnik en gedeeltelijk online
  •  Kosten: gratis
  • Voor wie: cliënten, naasten, cliëntvertegenwoordigers, begeleiders, innovatie adviseurs, projectleiders, teamleiders, managers en bestuurders en zorgkantoren
Tijdens het congres kun je talloze sessies en keynotes volgen. We bieden een podium voor persoonlijke verhalen van ervaringsdeskundigen. Er zijn drie verschillende sessierondes, waar een thema centraal staat: 1) Mijn leven, 2) Een goede basis en 3) Werkplezier.


Wil jij meer weten over de sessies? Download het programmaboekje via deze link

Namens het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport nodigen we jou graag uit voor dit congres. Deelname is gratis. Wil jij erbij zijn? Meld je dan nu aan.