Toon zoekbalkToon menu

Uitwisselsessie Infectiepreventie: hoe besmettelijk zijn jullie dit jaar?

We kunnen niet voorkomen dat cliënten en collega’s wel eens ziek worden. We ontdekken wel steeds beter hoe we de verspreiding van ziekte kunnen beperken, ook in de gehandicaptenzorg. We willen graag met jou in gesprek of je ‘onze inzichten’ herkent en of je vragen of aanvullingen hebt. Daarom organiseren we vanuit het programma ‘Kan of moet het hygiënischer in de gehandicaptenzorg’, twee keer een online bijeenkomst. 

Praktische informatie 

  • Datum en tijdstip: donderdag 20 oktober van 9:00 tot 10:00 uur (of dinsdag 25 oktober van 16:00 tot 17:00 uur - dit betreft dezelfde bijeenkomst). 
  • Waar: online via Teams 
  • Kosten: kosteloos 
  • Aanmelden en keuze voor datum 20 oktober: via deze link 
Komt 20 oktober niet uit? Meld je dan aan voor de uitwisselsessie op dinsdag 25 oktober

Meer informatie

In het programma ‘Kan of moet het hygiënischer’ zijn we met 10 hele verschillende organisaties in de gehandicaptenzorg aan de slag om infectiepreventie beter op de kaart te krijgen zowel beleidsmatig als in de praktijk.  Hoeveel je al weet of doet met hygiënisch werken en infectiepreventie maakt niet uit. Je bent van harte welkom. We delen onze eerste inzichten in wat speelt en werkt bij infectiepreventie in de gehandicaptenzorg. Ook wisselen we successen en tips uit om hygienisch (te gaan) en blijven werken. 

Aanmelden voor updates

Kan je niet op de bovengenoemde data maar je wilt wel meer horen? Meld je dan via het aanmeldformulier aan, voor updates via de mail.