1 en 2 november: Masterclass 'Kennismanagement in de gehandicaptenzorg'

In de gehandicaptenzorg is ontzettend veel kennis beschikbaar, maar hoe maak je kennis toegankelijk voor medewerkers? Om organisaties in de gehandicaptenzorg te helpen om alle kennis goed te managen organiseert de VGN in het najaar van 2018 de masterclass 'Kennismanagement in de gehandicaptenzorg.' Het is de 13e editie. 

masterclass-kennismanagement-kennis-onderzoek(aanmeldformulier)

Wat leer je?

Tijdens de masterclass 'Kennismanagement in de gehandicaptenzorg' ga je met jouw eigen casus aan de slag en leer je hoe je binnen jouw organisatie kennisbeleid ontwikkelt en implementeert. Docenten behandelen theorie, reiken je praktische instrumenten aan en geven aandacht aan jouw ervaringen en individuele casus. Meer hierover lees je in de brochure. Brochure downloaden.

Praktische informatie

  • Voor wie: De masterclass 'Kennismanagement in de gehandicaptenzorg' is bedoeld voor medewerkers die zich binnen hun instelling actief met kennisbeleid bezighouden. Bijvoorbeeld directeuren/managers van expertisecentra, directiesecretarissen, opleidingsfunctionarissen, onderzoek coördinatoren en kwaliteitscoördinatoren;
  • Datum: aanmelden kan voor 12 oktober 2018;
  • Waar en wanneer: de masterclass wordt gehouden bij de VGN, Oudlaan 4 in Utrecht en bestaat uit een basismodule van twee dagen op donderdag 1 en vrijdag 2 november 2018 en twee cursusdagen op 30 november 2018 en 11 januari 2019;
  • Kosten: deelname aan de masterclass kost 1895 euro voor leden van de VGN. Niet-leden betalen 1995 euro.

In de Masterclass deel je ervaringen en vaardigheden van medewerkers die in een organisatie aanwezig zijn. Het gaat ook om informatie die organisaties vastleggen, zoals in een methodiek en richtlijn. Om goed te kunnen werken in de gehandicaptenzorg is het belangrijk dat kennis toegankelijk is voor medewerkers. Het aanleren van skills om informatie vast te leggen, gebruiken en te managen is daarbij belangrijk.

Meer weten?

Deel deze content

Reageren:

Wil je een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.voorbeeld.nl] of [http://www.voorbeeld.nl]
Velden met een (*) zijn verplicht.

Deze website gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Meer weten...