Toon zoekbalkToon menu

Ik ben het kennisplein

Meerie Mulder

"Ik ben het Kennisplein, omdat ik kennis heb die ik wil delen."

Meerie Mulder, Persoonlijk begeleider dagbesteding en logeren, en actief lid van de beroepsvereniging BPSW

 

Ik ben het kennisplein...
“Omdat ik kennis heb die ik wil delen. Zonder inbreng van professionals op de werkvloer binnen het richtlijnenbesluit en andere regels die van bovenaf worden opgelegd, gaat de zorg niet beter worden. Wij kunnen het verschil maken!”

Waarvoor gebruik je het Kennisplein?
“Ik gebruik het kennisplein om up to date te blijven binnen mijn vakgebied en zo de cliënten beter te kunnen ondersteunen. Ik wil als actief lid van de beroepsgroep BPSW gehandicaptenzorg weten wat er speelt. Zoveel mogelijk informatie verzamelen om de zorg voor deze kwetsbare doelgroep te verbeteren.”

Wat is jouw favoriete onderdeel?
"Mijn favoriete onderdeel is nieuws en agenda. Ik wil weten waar de bijeenkomsten zijn om informatie te verzamelen en om informatie over de beroepsgroep te geven. Als alle begeleiders staan voor hun vak, worden we sterker en kunnen we de cliënten betere zorg bieden.

Ook jij bent het Kennisplein. Doe mee! 

Kennis is van iedereen, ook van jou. Want andere professionals hebben veel aan jouw input. Sterker nog… zonder jou is er geen Kennisplein. Jij bént het kennisplein! Samen zijn we het kennisplein. 

Het kennisplein heeft al vele gezichten en dat van jou past er helemaal tussen. Laat jezelf zien, net als Nicole, en maak de verzameling compleet. Lees meer en meld jezelf (en/of een collega) aan.

Reageer op deze pagina

Wil je reageren op het Kennisplein Gehandicaptensector? Lees dan eerst de spelregels door.