Toon zoekbalkToon menu

Ik ben het kennisplein

Patty van Amsterdam

"Het Kennisplein brengt je op nieuwe ideeën"

Patty van Amsterdam, Cluster persoonlijk begeleider

Ik ben het Kennisplein…
“..dankbaar! Omdat ik met behulp van hun activiteitenlogboek op een bijzondere manier contact heb kunnen leggen met een van mijn cliënten.”

Waarvoor gebruik je het Kennisplein?
“Ik gebruik het vooral om informatie te zoeken over probleemgedrag en hoe je daarmee om kunt gaan. Ik heb ook weleens een vraag in het Forum gesteld, maar daar kreeg ik niet zoveel respons op.”
 
Wat is jouw favoriete onderdeel?
“Ik vind de nieuwsbrief heel handig omdat daar dingen in staan waar ik zelf nog niet aan gedacht had. Soms zoek je gericht op onderwerpen, maar het is ook fijn om op ideeën gebracht te worden. Dat doet de nieuwsbrief. Bijvoorbeeld een artikel over tandenpoetsen en hoe je ervoor kunt zorgen dat cliënten dan hun mond open houden. Handig.”

 

Ook jij bent het Kennisplein. Doe mee! 

Kennis is van iedereen, ook van jou. Want andere professionals hebben veel aan jouw input. Sterker nog… zonder jou is er geen Kennisplein. Jij bént het kennisplein! Samen zijn we het kennisplein. 

Het kennisplein heeft al vele gezichten en dat van jou past er helemaal tussen. Laat jezelf zien, net als Nicole, en maak de verzameling compleet. Lees meer en meld jezelf (en/of een collega) aan.

Reageer op deze pagina

Wil je reageren op het Kennisplein Gehandicaptensector? Lees dan eerst de spelregels door.