Toon zoekbalkToon menu

Ik ben het kennisplein

Merel Elzinga

"Samenwerking tussen kennis en gevoel maakt werken leuk."

Merel Elzinga,  coach


Ik ben het kennisplein, omdat…
"...ik je nieuwe kennis en inspiratie geef!"

Waarvoor gebruik je het kennisplein? 
"Ik gebruik het kennisplein om leuke weetjes en handige tips te krijgen op het gebied van werkvormen. Of voor creatieve ideeën om mee aan de slag te gaan. Hier zijn er veel van te vinden op Facebook."

Wat is je favoriete kennisproduct of onderdeel op het Kennisplein Gehandicaptensector?
"De werkplaatsproducten en tools voor op de werkvloer. En dan vooral het beweegprogramma voor Licht verstandelijke beperking (LVB)."

Vind je dat kennis je helpt om cliënten beter te ondersteunen en je werk nog beter te kunnen doen?
"Kennis is zeker een onderdeel om cliënten beter te helpen, daarbij doe ik ook veel op gevoel. Die samenwerking tussen kennis en gevoel maakt dat werken leuk voor mij is en ik de bewoners kan geven wat ze nodig hebben. Om vooruit te gaan of om zo door te gaan, als het goed gaat. Onder kennis versta ik wat ik heb geleerd in mijn leven door te ervaren en te doen. En de theoretische kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn studie."

 

Ook jij bent het Kennisplein. Doe mee! 

Kennis is van iedereen, ook van jou. Want andere professionals hebben veel aan jouw input. Sterker nog… zonder jou is er geen Kennisplein. Jij bént het kennisplein! Samen zijn we het kennisplein. 

Het kennisplein heeft al vele gezichten en dat van jou past er helemaal tussen. Laat jezelf zien, net als Nicole, en maak de verzameling compleet. Lees meer en meld jezelf (en/of een collega) aan.

Reageer op deze pagina

Wil je reageren op het Kennisplein Gehandicaptensector? Lees dan eerst de spelregels door.