Toon zoekbalkToon menu

Ik ben het kennisplein

Annelies Versteegden

"Alleen door samenwerken kun je het verschil maken."

De druk op de organisaties in de langdurige zorg is groot. Veranderingen stapelen zich op. Tegelijkertijd is er de ambitie om betaalbare kwalitatieve zorg te blijven leveren. Zorgprofessionals en zorgorganisaties kunnen en moeten anders gaan werken.

Annelies: "Het is mijn passie om met de kennis en ervaring van Vilans, organisaties te helpen en zo maatschappelijke impact te realiseren. Door te snappen waar hun behoeftes liggen en wat er leeft."

Nog zichtbaarder

Mijn ambitie is het nog zichtbaarder maken van het werk van Vilans en alle betrokken partners. Het delen van kennis, inzicht verschaffen in kwaliteit van de zorg, faciliteren van het delen van best practices: dit zijn slechts enkele voorbeelden die leiden tot een verhoogde kwaliteit en effectiviteit.

Ook jij bent het Kennisplein. Doe mee! 

Kennis is van iedereen, ook van jou. Want andere professionals hebben veel aan jouw input. Sterker nog… zonder jou is er geen Kennisplein. Jij bént het kennisplein! Samen zijn we het kennisplein. 

Het kennisplein heeft al vele gezichten en dat van jou past er helemaal tussen. Laat jezelf zien, net als Nicole, en maak de verzameling compleet. Lees meer en meld jezelf (en/of een collega) aan.

Reageer op deze pagina

Wil je reageren op het Kennisplein Gehandicaptensector? Lees dan eerst de spelregels door.