Stichting Downsyndroom en stichting Upside organiseren INC Awards

winnaar-gehandicaptenzorg-verstandelijke-beperking-actief-werken

 - Stichting Downsyndroom bestaat dit jaar 30 jaar en Stichting De Upside van Down 10 jaar. Dit vieren beide organisaties met de INC Awards voor ondernemers die mensen met een verstandelijke beperking een actieve rol geven.

INC Awards

Hoe zet je organisaties in het zonnetje die een positieve bijdrage leveren aan het leven van mensen met een verstandelijke beperking? Via de INC Awards willen Stichting De Upside van Down en Stichting Downsyndroom aandacht geven aan ondernemers die kijken naar talenten en niet alleen naar de beperking. Het idee is om organisaties die nog niet zo ver zijn te motiveren. De awards worden de komende drie jaar uitgereikt.

Welke organisatie nomineer jij? 

aanmelden-inclusie-verstandelijke-beperking-ondernemer(nomineren kan tot eind september)

Je kunt tot eind september een organisatie aanmelden. Het gaat dan om organisaties die net een stapje extra doen voor mensen met een verstandelijke beperking. Een vakkundige jury beoordeelt de nominaties. Op 13 november worden de awards uitgereikt tijdens een groot gala in Huis ten Duin in Noordwijk door staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid Tamara van Ark. Voor inspiratie kun je een kijkje nemen op de Facebookpagina van de INC Awards.

Bron: Incawards.nl

Lees meer over mensen met een verstandelijke beperking:

Deel deze content

Reageren:

Wil je een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.voorbeeld.nl] of [http://www.voorbeeld.nl]
Velden met een (*) zijn verplicht.

Deze website gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Meer weten...