‘Zie mij doen’ in de bioscoop

Zie mij doen in de bioscoop

 - Vanaf 11 oktober 2018 kun je de documentaire ‘Zie mij doen’ gaan bekijken in theaters in Nederland. Deze film, van Klara van Es, gaat over mensen met een verstandelijke beperking en hun woonomgeving. Tijdens het Nederlands Film Festival is ‘Zie mij doen’ twee keer vertoond.

Waar draait ‘Zie mij doen’?

Bekijk de website van Zie mij doen voor meer informatie, bijvoorbeeld een lijst van de filmtheaters. Neem ook een kijkje op Facebook.
Eerst een voorproefje zien? Bekijk deze trailer.

Winactie: wie neem jij mee naar de film?

Wat moet je doen om te winnen? Volg (als je dat nog niet deed) het Kennisplein Gehandicaptensector op Facebook en like het bericht over deze winactie. Tag een collega die je ook een bioscoopkaartje gunt (of kies iemand met wie je graag samen een avondje in de bioscoop zit!) en je maakt dubbel kans. In totaal geven we 3 x 2 bioscoopkaartjes weg en je kunt meedoen tot en met dinsdag 16 oktober 2018.

Het is ook mogelijk om een mail te sturen naar info@kennispleingehandicaptensector.nl. Vertel in je mail in vier zinnen waarom je graag een bezoek brengt aan de film 'Zie mij doen' en maak kans op twee bioscoopkaartjes op een bioscoop locatie naar keuze. Vergeet niet om in de onderwerpregel 'winactie Zie Mij Doen' te noteren.  

Voorwaarden

Op Facebook staat onze winactie online. Deelname is mogelijk tot en met dinsdag 16 oktober 2018, daarna wordt de winnaar via een privébericht op Facebook of per e-mail, via onze Facebookpagina en website op de hoogte gebracht. Lees alle voorwaarden.

Lees ook:

Deel deze content

Reageren:

Wil je een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.voorbeeld.nl] of [http://www.voorbeeld.nl]
Velden met een (*) zijn verplicht.

Deze website gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Meer weten...