Toon zoekbalkToon menu

STIP subsidieronde bij ZonMw programma Goed Gebruik Geneesmiddelen 07/07/2014

Het ZonMw programma Goed Gebruik Geneesmiddelen (GGG) organiseert in het najaar van 2014 een afzonderlijke subsidieronde voor praktijkgerichte projecten: Stimulering Toepassing In de Praktijk (STIP). Deze GGG STIP ronde maakt, naast een nieuwe open ronde deel uit van subsidieronde 4.

Programma Goed Gebruik Geneesmiddelen

Het programma Goed Gebruik Geneesmiddelen (GGG) is bedoeld om beschikbare geneesmiddelen effectiever en veiliger in te zetten. GGG richt zich hiermee op het verbeteren van farmacotherapeutische zorg, zowel op het niveau van het geneesmiddel zelf, als op het gebruik van geneesmiddelen. Voor de GGG STIP ronde geldt dat een relevante vraag of breed onderkend probleem uit de praktijk het uitgangspunt voor de aanvraag moet zijn.

Planning

Begin juli 2014 zal de oproep voor deze praktijkgerichte (STIP) ronde worden gepubliceerd op de subsidiekalender van de ZonMw website. Hierin worden de definitieve criteria vermeld waaraan een projectidee moet voldoen.
De sluitingsdatum voor indiening van projectideeën is dinsdag 30 september 2014, om 15.00 uur.
De oproep voor deze subsidieronde is vooralsnog onder voorbehoud. Op de website van ZonMw lees je de meest actuele stand van zaken.

Meer informatie over GGG en ZonMw?

• Kijk op de programmawebsite.
• Via het secretariaat (Nicolette de Graaf, 070 349 51 32) of  geneesmiddelen@zonmw.nl, neem je contact op met de programmamedewerkers.