Toon zoekbalkToon menu

In 1 dag op de hoogte van ontwikkelingen in de gehandicaptenzorg 11/02/2015

Kennismarkt gehandicaptenzorgOntmoeting, inspiratie, halen én brengen. Dat typeert de Kennismarkt, het jaarlijks evenement van Kennisplein Gehandicaptensector dat op 6 maart in Den Bosch plaatsvindt. Schrijf je nu in en maak kans op het boek 'Zó werkt de zorg in Nederland' (externe link), ter waarde van € 25,-.

> Direct meer lezen en inschrijven (externe link)

Succesvolle beroepsuitoefening na de transities

De Kennismarkt biedt een gevarieerd en rijk programma met dit jaar als thema 'Succesvolle beroepsuitoefening na de transities. Hoe stomen zorgorganisaties en opleidingen de zorgprofessionals klaar voor hun nieuwe taak?'. Er is gekozen voor dit onderwerp omdat de stelselwijzigingen die sinds kort van kracht zijn vragen om een andere focus van de zorgprofessional. Meer dan ooit moet worden gezorgd dat mensen met een beperking mee kunnen doen in de samenleving.

De Kennismarkt heeft een interessant programma ingericht rond dit thema. Vol met plenaire presentaties, lezingen, workshops, out-of-the-box sessies en posterpresentaties. Daarnaast is er een echte markt, waar kennis gedeeld kan worden en waar je collega's kunt ontmoeten.

Datum en locatie Kennismarkt

De Kennismarkt vindt vrijdag 6 maart 2015 plaats van 10:00 tot 17:00 uur in School voor de Toekomst, Willem I College in Den Bosch. De locatie is goed toegankelijk voor mensen met een lichamelijke en/of zintuiglijke beperking.

Meer informatie en inschrijven Kennismarkt

Meer lezen en inschrijven kan op de website van de Kennismarkt (externe website).

Reageer op deze pagina

Wil je reageren op het Kennisplein Gehandicaptensector? Lees dan eerst de spelregels door.