Toon zoekbalkToon menu

Niet-aangeboren hersenletsel

Boek ‘ik hou nog steeds van appeltaart’ over NAH 07/05/2015

Suzanne de Roos en Diana Moonen - de Zwaan schreven ‘ik hou nog steeds van appeltaart’, over de gevolgen van niet-aangeboren hersenletsel bij kinderen en jongeren. Een handboek voor ouders, hulpverleners en onderwijsprofessionals.

Boek 'Ik hou nog steeds van appeltaart' over NAH

Suzanne en Diana maken elke dag mee welke veranderingen NAH brengt. Suzanne is orthopedagoog en onderwijskundige en werkt als NAH-specialist en ambulant begeleider binnen het cluster-3 onderwijs in Den Haag. Vanuit haar eigen praktijk biedt zij daarnaast langdurige NAH begeleiding voor leerlingen op het PO en VO en thuis in het gezin.

Diana Moonen - de Zwaan, begeleidt als coach, Mindfullness- en Rots en Watertrainer ouders, kinderen en jongeren bij het vinden van balans tussen kracht en kwetsbaarheid. Haar dochter liep door een ziekte niet-aangeboren hersenletsel op.

 Diana en Suzanne schreven een boek over NAH

Samenwerking boek NAH

Dat Diana en Suzanne elkaar vonden in een samenwerking die leidde naar publicatie van dit boek is niet vreemd. Beiden zijn gedreven en gepassioneerd bezig met het verbeteren van de (langdurige) nazorg voor kinderen met NAH. ‘Ik hou nog steeds van appeltaart’ gaat over dit proces en ondersteunt met vele praktische tips en ervaringsverhalen. Het boek is ook bedoeld voor school, want ook de school doorloopt een proces.

Meer informatie en bestellen

Lees meer over boek 'Ik hou nog steeds van appeltaart' of bestel direct via Uitgeverij Pica.

Reageer op deze pagina

Wil je reageren op het Kennisplein Gehandicaptensector? Lees dan eerst de spelregels door.