Toon zoekbalkToon menu

Groei en innovatie op het Kennisplein 21/12/2016

Het Kennisplein Gehandicaptensector is altijd in ontwikkeling. En dat werkt! Jullie bezochten het Kennisplein dit jaar nog vaker. Daarnaast innoveren we: met de virtuele Kennismarkt en Goede vragen uit de zorg.

Cijfers Kennisplein gehandicaptensector

Virtuele Kennismarkt

Innovatie is belangrijk. Voor de gehandicaptensector zelf en natuurlijk voor het Kennisplein. Daarom werkt Vilans in het project ‘Innovatieve doorontwikkeling van de Kennispleinen’ aan nieuwe manieren van kennis delen.

Eén van de ideeën is een online versie van congressen en beurzen zodat de kennis die daar gedeeld wordt, langer beschikbaar is. Om ons idee te testen hebben we de Kennismarkt van 2 november deels online beschikbaar gemaakt.

Goede vragen uit de gehandicaptenzorg

'Goede vragen uit de zorg' is een plek waar je je vraag kunt stellen aan collega's uit de gehandicaptenzorg. Zij kunnen antwoord geven en jij kiest daaruit de beste reactie. Neem een kijkje en stel of beantwoord een vraag! Update 9/2/2018: Het vragenplatform is inmiddels niet meer bereikbaar. Op het nieuwe Kennisplein Gehandicaptensector vind je straks binnen de website een platform waar je vragen aan collega's kunt stellen.

Cijfers Kennisplein

Het afgelopen jaar konden we je weer mooie tools en artikelen bieden. En gelukkig niet voor niets: jullie wisten het Kennisplein Gehandicaptensector nog beter te vinden. Een paar highlights:

  • Het gemiddelde aantal bezoeken per maand steeg met 65%
  • Jullie vonden het Kennisplein vooral via Google en de Nieuwsflits
  • Steeds meer volgers op sociale media: met de meeste groei op Facebook, van 600 naar 2300

Het volledige jaaroverzicht vind je in januari op het Kennisplein!

Reageer op deze pagina

Wil je reageren op het Kennisplein Gehandicaptensector? Lees dan eerst de spelregels door.