Toon zoekbalkToon menu

Jouw organisatie op het EMB congres 2016? 24/02/2016

Op donderdag 24 maart 2016 vindt de zesde editie van het EMB congres plaats in Zwolle. Het EMB Congres is hèt jaarlijks terugkerende evenement van het Platform EMG, waar professionals en ouders elkaar ontmoeten en actief kennis delen. De Informatiemarkt is hier een belangrijk onderdeel van. Reserveer  een stand en maak jouw publicatie, product of project zichtbaar!

 

Jouw organisatie op de informatiemarkt?

Heb je belangstelling voor een stand op de informatiemarkt? Wil je bezoekers informeren over nieuwe of bestaande producten, publicaties of projecten op het gebied van kinderen, jongeren of volwassen met een ernstige meervoudige beperking (EMB)? 

Praktische informatie

Een stand bestaat uit:

  • totaal oppervlakte van ± 2m²
  • 1 tafel (afmeting 100x65cm)
  • 1 stoel
  • wifi
  • koffie/thee en lunch
  • toegang voor 1 persoon

Ruim 400 bezoekers

Het EMB Congres heeft ruim 400 bezoekers en wordt bezocht door ouders en professionals uit de zorg en speciaal onderwijs. De bezoekers zijn met name (assistent) begeleiders, leerkrachten, coördinerend begeleiders, gedragsdeskundigen, logopedisten en therapeuten.

Kosten en aanmelding

Donateurs hebben recht op één gratis stand op de informatiemarkt, mits aangemeld via het aanmeldformulier.

Daarnaast zijn er ook nog enkele plaatsen voor andere organisaties. De kosten voor niet-commerciële organisaties zijn € 295,- Voor commerciële organisaties zijn de kosten € 550,-. Deze kosten zijn inclusief 1 persoon. Wanneer u met 2 personen wilt komen zijn de kosten € 175,- voor de tweede persoon.