Toon zoekbalkToon menu

Vooraankondiging: Gehandicaptenzorgprijs 2016 23/02/2016

In de gehandicaptenzorg zien jaarlijks allerlei nieuwe praktijkproducten het levenslicht. Juweeltjes die bijdragen aan goede zorg. De VGN wil deze juweeltjes graag belonen en organiseert daarom de Gehandicaptenzorgprijs.

PrijsDe Gehandicaptenzorgprijs wordt om de 2 jaar uitgereikt aan zorgprofessionals in de gehandicaptenzorg die een product hebben ontwikkeld dat de praktijk van de gehandicaptenzorg verder verbetert. Hierbij kan gedacht worden aan handboeken, cursussen, trainingen, spellen, app’s, e-learning programma’s et cetera.

In de editie van 2016 wordt bij de beoordeling van de inzendingen speciaal aandacht gegeven aan de bijdrage die het kennisproduct levert aan de toerusting van medewerkers. Het is de 6e keer dat de prijs wordt uitgereikt.

De winnaar krijgt een geldbedrag van € 10.000,- én een kunstwerk. Voor de twee andere genomineerden is er een bedrag van 2.500,-. Daarnaast worden er enkele  aanmoedigingsprijzen uitgereikt. De inzendingen worden beoordeeld door een deskundige jury.

Inschrijving

De inschrijving voor de prijs start op 1 april aanstaande en sluit op 29 april. Zorgprofessionals kunnen zichzelf aanmelden, maar ook iemand anders voordragen. Aanmelden kan via ons ledennet zodra de inschrijving is geopend.

Uitreiking

De uitreiking van de Gehandicaptenzorgprijs vindt plaats tijdens de Kennismarkt. Deze vindt plaats op woensdag 2 november 2016 in Ede.