Toon zoekbalkToon menu

Welk team in de gehandicaptenzorg moet volgens jou de 'Wát een vakprijs' winnen? 25/10/2017

De 'Wát een vakprijs' wordt donderdag 23 november uitgereikt aan een van de zes teams die het afgelopen jaar centraal stonden in de campagne 'Wát een vak' op Facebook. Dat zijn: Team Carlito van Bartiméus, Team Hersenz van Noorderbrug, Team Sherpa in Hilversum, Team Van Sonstraat Vught van Cello, Team Groot Emaus van 's Heeren Loo en Team Binnenklingen 24 van Middin in Den Haag.

gehandicaptenzorg-vakprijs-vakman-prijs-facebook

Campagne 'Wát een vak'

De campagne van de VGN laat de professionaliteit en vakmanschap van teams in de gehandicaptenzorg zien. Daarbij is het doel om medewerkers een gevoel van trots te geven. Trots op hun vakmanschap en trots op het samenwerken in teamverband.

Stemrondes

Deze weken strijden diverse teams in een compilatie tegen elkaar. De winnaars van iedere compilatie gaan door naar de volgende stemronde (begin november). Hierin kan wederom het publiek via Facebook aangeven wie de favoriet mag worden. In deze stemronde brengt ook de jury haar stem uit over wat zij zo vakkundig en inspirerend aan het desbetreffende team vindt.

Jury

De jury bestaat uit Jetta Klijnsma (demissionair staatssecretaris), Willem Vissers (sportjournalist en auteur van columns die hij schrijft over zijn gehandicapten zoon Samuel), Ronald Batenburg (bijzonder hoogleraar arbeids- en organisatievraagstukken in de zorg) en Ellis Jongerius en Idman Nur (beiden ervaringsdeskundigen bij de LFB).

Bron: VGN

Lees ook:

Reageer op deze pagina

Wil je reageren op het Kennisplein Gehandicaptensector? Lees dan eerst de spelregels door.