Toon zoekbalkToon menu

Dagbesteding en werken

30.000 euro voor beste project rond ‘Meedoen door leren en werken’ 11/03/2021

Heb je een goed idee dat ervoor zorgt dat mensen met een verstandelijke beperking meer meedoen door leren en werken? Waarin leven lang leren, arbeid en meedoen samenkomen? Ding mee naar de Pier de Boer-prijs 2021 van 30.000 euro voor het beste project!

Een goed idee? Dien voor 1 april jouw project in

Eens in de twee jaar reikt De Nederlandse Stichting tot bevordering van de Sociaal-pedagogische Zorg (SPZ) een prijs uit aan het beste project dat mensen met een verstandelijke handicap verder helpt: de Pier de Boer-prijs. Steeds staat een ander thema centraal. Met de prijs wil SPZ organisaties stimuleren om projecten te ontwikkelen voor mensen met een verstandelijke beperking.

Meer weten? Lees over de prijs op de website van stichting SPZ.

Reageer op deze pagina

Wil je reageren op het Kennisplein Gehandicaptensector? Lees dan eerst de spelregels door.Reacties

Marisol Boensma 26/3/2021

Bedacht een mooi project in samenwerking met de zeefdrukkerij waar mijn man werkt. Wiu hier samem met aantal cliënten bij in om daar met de cliënten taken op te pakken zoals schoonmaken, onderhoud tuin, catering, opruimen, stapelen en inpakken van het drukwerk.
Dit wss al wel ver in de uitvoering. Maar door geld gebrek om aan de veiligheidsregels en normen te voldoen is het spaak gelopen. Maar hoe mooi zou het voor aantal cliënten zijn dat ze kunnen zeggen dat ze naar hun werk gaan. Zo mooi project . Hoop dat ik dat op deze manier alsnog kan realiseren.