Toon zoekbalkToon menu

Gewoon Bijzonder

Update vanuit het SGL-netwerk 18/04/2018

gewoon-bijzonder-sensatie-goed-leven-sgl-netwerkIn de zesde nieuwsbrief van het netwerk 'Sensatie van een Goed Leven' lees je hoe de betrokkenen de uitdaging oppakken om vanuit alle verzamelde praktische en wetenschappelijke kennis keuzes te maken. Daarbij gaan ze aan de slag met de vorm en inhoud volgens de SGL-methodiek. Geintreseerden kunnen de nieuwsbrief hier terugvinden.

Film

In de eigen nieuwsbrief besteden ze ook aandacht aan de film die bij zorginstelling de Zijlen gemaakt is. De film geeft een mooi beeld van de zorg en begeleiding aan mensen met autisme en een verstandelijke beperking en hoe prikkelverwerking daarbij een rol speelt.

Over ‘De Sensatie van een Goed Leven’

‘De Sensatie van een Goed Leven’ is een onderzoek binnen Nationaal Programma Gehandicapten: Gewoon Bijzonder. Het project wil wetenschappelijke- en praktijkkennis samenbrengen tot een methodiek voor het (h)erkennen en positief beïnvloeden van prikkelverwerking bij mensen met autisme en een verstandelijke beperking. Lees ook 'Hoe zorgt onderzoek 'De sensatie van een goed leven' voor impact?'


 

Reageer op deze pagina

Wil je reageren op het Kennisplein Gehandicaptensector? Lees dan eerst de spelregels door.