Toon zoekbalkToon menu

Volwaardig Leven

Meld je nu aan voor Congres #InZo2022! 20/05/2022

Heb jij je nog niet aangemeld voor het Congres Gehandicaptenzorg #InZo2022? Grijp je kans, want vanaf nu kun je je definitief aanmelden voor de lezingen en workshops per ronde. Doe dit vandaag nog om verzekerd te zijn van je favoriete sessies!

Conny Helder, minister voor langdurige zorg en sport, komt zelf kijken naar de ervaringen met sociale en technologische innovaties en vertelt vanuit het ministerie van VWS hoe dat past in de gehandicaptenzorg van de toekomst.

Meld je nu aan

Wat staat er nog meer op het programma?

Ga in gesprek met je collega’s uit het veld over hun ervaringen met het in gebruik nemen van diverse innovaties. Kom vooral ook naar de belevingsmarkt en laat je verrassen. Ervaar een aantal vernieuwingen! Daag jezelf bijvoorbeeld uit in Harm’s Escape Room of in de Escape Room Digihelden waarbij je technologie gebruikt bij het vinden van de oplossing.

Maak een reis langs de Twinkels, oftewel goede voorbeelden van persoonsgerichte zorg. En wat dacht je van een selfie met robot Sara? Er is nog veel meer. Laat deze kans niet lopen en meld je vandaag nog aan!

Lees hier meer over Congres #InZo2022

Praktische informatie Congres #InZo2022
Congres #InZo2022 vindt plaats op maandag 27 juni van 10.00 tot 17.00 uur in Congrescentrum NBC in Nieuwegein. Een deel van het programma bieden we ook digitaal aan. #InZo2022 is een congres van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport in samenwerking met Academy Het Dorp en Vilans, kennisorganisatie voor zorg en ondersteuning.

Reageer op deze pagina

Wil je reageren op het Kennisplein Gehandicaptensector? Lees dan eerst de spelregels door.