Over Gewoon Bijzonder

Gewoon Bijzonder, het Nationaal Programma Gehandicapten, heeft als doel betere zorg en ondersteuning realiseren voor mensen met een verstandelijke beperking, meervoudige beperking of niet-aangeboren hersenletsel.

ZonMw organiseert en regisseert het programma. Het Kennisplein Gehandicaptensector maakt de kennis & informatie uit de projecten van Gewoon Bijzonder voor de sector beschikbaar. Daarom berichten we graag over lopend onderzoek en de resultaten.

We bieden je zoveel mogelijk toepasbare informatie voor de vernieuwende praktijk van zorg en ondersteuning. Én sectorbrede inkijkjes in lopende kennis & onderzoekstrajecten. Onderzoek is van en voor iedereen.

Daarom berichten we graag over lopend onderzoek en de resultaten. Dat gebeurt in:

  1. 1. 7 netwerken waarin onderzoekers, professionals en cliënten samenwerken aan onderzoek en producten voor mensen met een beperking. Naar de netwerken.
  2. 2. het project ‘In het Vizier’ waarin we kennis uit de praktijk ophalen, bundelen en als informatie beschikbaar maken voor álle professionals in de gehandicaptenzorg.
    Het project ‘In het vizier bestaat uit twee projecten: Ouderen in het Vizier en EMB in het Vizier.

Commissie Gewoon Bijzonder

Binnen het programma zorgt een aantal mensen ervoor dat dit alles in goede banen wordt geleid. Zij vormen de commissie. Op deze pagina stellen de commissieleden zich voor.

 

Deel deze content

Deze website gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Meer weten...