Kom naar de SamenSterkdagen

Ikdoemee gehandicaptenzorg

 - Cliëntenorganisaties LFB, KansPlus, Ieder(in) en LSR organiseren de komende tijd vanuit de campagne ‘Ik doe mee! Samen sterk voor kwaliteit’ vijf regionale SamenSterkdagen voor mensen met een beperking, hun familie en vrienden, zorgprofessionals en begeleiders.

De SamenSterkdagen worden samen met én bij een gast-organisatie georganiseerd. Kom ook en doe mee aan workshops over goede kwaliteit van zorg en ondersteuning. De bijeenkomsten vinden plaats van eind september tot half november 2018.

Samen in gesprek over kwaliteit van zorg

Tijdens de SamenSterkdag gaan we met elkaar in gesprek over verschillende onderwerpen in de kwaliteitsagenda gehandicaptenzorg. Daarin staan afspraken over kwaliteit van zorg en over samenwerken aan nog betere zorg en ondersteuning.

Waar en wanneer?

Geïnteresseerd? Klik hieronder voor meer informatie over de bijeenkomst in jouw regio.
Gelijk inschrijven? Laat je e-mailadres achter via dit online formulier en noteer de datum vast in je agenda. Je ontvangt van ons automatisch een uitnodiging om je inschrijving af te ronden.

Programma SamenSterkdag

Ontmoet elkaar, bezoek lezingen en doe mee aan workshops over verschillende thema’s, zoals het ‘versterken van medezeggenschap’ of ‘leven in vrijheid’. Het programma bestaat onder andere uit:

  • Een gezamenlijk gedeelte
  • Verschillende workshoprondes en lezingen die samen met ervaringsdeskundigen worden verzorgd:
    - over onderwerpen die we samen met de gast-organisatie vaststellen.
    - bijvoorbeeld over ‘leven in vrijheid’, ‘in gesprek over het ondersteuningsplan’, ‘toegankelijke informatie over zorg’, ‘versterken van medezeggenschap’, ‘de dialoog over goede zorg – goed leven voor ouderen’.

En natuurlijk ontspanning en gezelligheid. Tot dan!

Deel deze content

Reageren:

Wil je een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.voorbeeld.nl] of [http://www.voorbeeld.nl]
Velden met een (*) zijn verplicht.

Deze website gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Meer weten...