Samen werken in de wijk

De gehandicaptenzorg is flink veranderd de afgelopen jaren. Dat merk je in je werk als professional. Waar loop jij tegenaan in het contact met mensen met een beperking? Hoe kun je hierin beter samenwerken en wie heb je daarvoor nodig? Op deze pagina vind je hierover informatie. Je kan ook een kijkje nemen op 1sociaaldomein.nl.  

Ondersteuning in beweging

Vernieuwen is goed, maar ook lastig als veranderingen ingrijpend zijn. Om een verandering door te voeren heb je elkaar nodig. Binnen dit thema vind je antwoorden op je vragen over werken in de wijk met mensen met een beperking. Ook beschrijven we een aantal tools om beter met elkaar samen te werken in de wijk. Zowel wijkprofessionals als begeleiders in de gehandicaptenzorg kunnen van elkaar leren.

Tools

Hieronder staan twee roze kaders met daarin bruikbare kennisproducten voor 'wijkprofessionals aan zet' en 'begeleiders in de gehandicaptenzorg.' De tools moeten een bijdrage leveren aan een betere onderlinge samenwerking tussen zorgprofessionals in de wijk én begeleiders in de gehandicaptenzorg. Daarbij is een terugkerend thema inclusie.

Ken jij handige tools om tot een betere samenwerking te komen op zowel lokaal als landelijk vlak? Laat het ons weten!

Deze website gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Meer weten...