Test je kennis met onze Zorgdialoog App!

Het Kennisplein Gehandicaptensector komt met iets nieuws: de Zorgdialoog App. De app daagt je uit na te denken over je werk, geeft tips en kost maar weinig tijd.

kennie-app-zorgdialoog-app

Oproep en winactie

'Hoe voer je een helder keukentafel gesprek met je cliënt?' Weet jij het antwoord op deze stelling? Kennie (van de zorgdialoog app) wel! Maak een filmpje of foto over hoe jij of jouw organisatie gebruik maakt van de Zorgdialoog app. De foto's of filmpjes ontvangen we graag per e-mail via info@kennispleingehandicaptensector.nl. Noteer als onderwerp van de e-mail 'Inzending foto/filmpje Zorgdialoog App'. Geef ook je naam en adresgegevens door, want de eerste 100 inzendingen ontvangen een doosje met daarin alle stellingen uit de Zorgdialoog App. Tot 30 november kun je meedoen aan deze actie!

Filmpje

Bekijk de video op YouTube (externe link).

De Zorgdialoog App is heel eenvoudig van opzet en bestaat alleen uit vragen. Je kunt de app individueel gebruiken, maar met collega’s sparren over het mogelijke antwoord is zeker zo interessant.

De app is samen met bezoekers van het Kennisplein getest en verder ontwikkeld. Samen maken we de zorg voor cliënten nog beter!

Download de app en de kaarten

Werk je in het onderwijs?

Ook in het onderwijs kun je het Zorgdialoog-spel gebruiken. Met het kaartspel kunnen je studenten op een speelse, inspirerende manier van elkaar leren hoe zij denken vragen die in de zorg spelen, aan te pakken.

Download hiervoor:

Zorgdialoog app

Deel deze content

Deze website gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Meer weten...