Nieuwe video's binnenkort online op CCE Podium

cce-podium-video-presentaties-2018-gedrag-probleemgedrag

 -  Vanaf juni 2018 zijn er nieuwe video's online te bekijken op CCE Podium. Daarin vertellen acht CCE-consulenten een inhoudelijk én persoonlijk verhaal over hun specialisme.

De CCE-consulenten delen vernieuwende inzichten en vertellen over hun ideeën. Bekijk hier een overzicht van onderwerpen die aan bod komen.

Presentaties

In de loop van juni zijn de presentaties van consulenten Inge Goverde en Gert-Jan de Haas te zien op CCE Podium. Zo vertelt Inge Goverde (gedragskundige) over de kracht van het levensverhaal in de psychiatrie. Neuropsycholoog Gert-Jan de Haas gaat in op het belang van transnosologisch denken vanuit het brein om meer grip te krijgen op complex gedrag. De presentaties van de andere sprekers verschijnen vanaf eind augustus online.

Probleemgedrag

Met ruim 35.000 views worden de filmpjes regelmatig bekeken. Op het CCE Podium staan inmiddels zestien filmpjes, waarbij er altijd een relatie is met ernstig probleemgedrag. Niet alleen begeleiders bekijken deze filmpjes. Ze worden ook regelmatig gebruikt voor instructie en scholing bij zorg- en onderwijsinstellingen.

Bron: CCE Podium

Video's uit 2017

Deel deze content

Reageren:

Wil je een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.voorbeeld.nl] of [http://www.voorbeeld.nl]
Velden met een (*) zijn verplicht.

Deze website gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Meer weten...