Naar hoofdinhoud Naar footer

Passende zorg voor Mens en Milieu: Groen Doen We Samen!

Datum/tijd

Dinsdag 21 november 2023 van 17.15 uur tot 20.30 uur

Kosten

Gratis toegang

De zorg is bedoeld om mensen beter te maken. Bij het leveren van zorg ontstaat echter ook milieuvervuiling. De zorg is verantwoordelijk voor 7% van de totale jaarlijkse Nederlandse CO2 uitstoot,  4% van het afval  en 13% van het grondstoffengebruik. Daarmee ontstaat een ongewenst neveneffect: de zorg maakt ook mensen ziek. 

Daarom wordt een bijeenkomst georganiseerd over verduurzaming van de zorg en het belang van planetaire gezondheid. Deze bijeenkomst is een samenwerking tussen de Groene Zorg Alliantie, ZonMw en Netwerk Jong VGZ. Samen kunnen we  een stap zetten naar groene zorg. 

Praktische informatie

  • Datum: dinsdag 21 november van 17:15 tot 20:30 uur 
  • Kosten: Gratis
  • Locatie: VGZ in Arnhem (nabij het Centraal Station)
  • Organisator: Groene Zorg Alliantie, ZonMw en Netwerk Jong VGZ
  • aanmelden: via deze pagina

Tijdens het avondprogramma kun je luisteren naar de visie van onze organisaties, inspirerende collega’s in dit vakgebied en vooral ook je eigen input delen. Samen wordt verkend hoe er een brug geslagen kan worden tussen zorgverlening, kennis(ontwikkeling) en zorgverzekering. Wees welkom om bij te dragen aan de agenda van deze bijeenkomst. Deel je ideeën en stel je vragen over verduurzaming van de zorg en meld je aan!

Deel deze pagina via: