Naar hoofdinhoud Naar footer

Deel je kennis voor de zorg!

Wil jij meepraten bij het Kennisplein Gehandicaptensector? De sector helpen en kennis uitwisselen? Deel je kennis voor de zorg op het Kennisplein!

YouTube video thumbnail

Praat mee, reageer en deel je ervaringen in het panel

Als je je aanmeldt voor het kennispanel vragen we je ongeveer een keer per maand jouw mening. Of peilen we of je het eens bent met een stelling, of juist niet. Of willen we weten of jij nog goede tips hebt voor collega's door het hele land. Met jouw kennis en ervaring zorgen we voor een nog betere gehandicaptensector en een beter leven voor mensen met een beperking. 

Meld je aan voor het panel

Ambassadeurs

In de gehandicaptensector zijn een aantal begeleiders, verzorgenden en verpleegkundigen opgeleid tot ambassadeur. Zij willen zichtbaar maken wat er speelt in hun werk en zetten hun vak op de kaart. Ze zijn enthousiast over hun vak en vertellen daar graag over op hun eigen social kanalen zoals LinkedIn en Instagram, maar ook op het Kennisplein. Neem snel een kijkje!

Resultaten panel gehandicaptensector 

Benieuwd naar wat de gehandicaptensector denkt over actuele en prikkelende onderwerpen? Bekijk de resultaten van de uitvragen die bij het Panel Gehandicaptensector worden gedaan. 

De leergang ‘Ambassadeurs gehandicaptenzorg’ is door beroepsverenigingen V&VN en BPSW ontwikkeld in opdracht van het Ministerie van VWS.