Naar hoofdinhoud Naar footer

Samen zorgen dat kennis werkt

Dag in, dag uit zet jij je in voor jouw cliënten, en wij willen je daarbij graag ondersteunen. Op het Kennisplein Gehandicaptensector vind je daarom informatie, handige tips en praktische tools om jouw werk gemakkelijker en beter te maken.

Bekijk het verhaal van Tom

Tom gebruikt het kennisplein om inspiratie op te doen. Via het kennisplein kwam hij bijvoorbeeld op het idee een horloge te gebruiken die ervoor zorgt dat een cliënt op tijd haar medicatie innam. In de video vertelt Tom hoe de kennis van het kennisplein hem helpt bij zijn werk als begeleider.

YouTube video thumbnail

Bekijk het verhaal van Luka

Een kennisverzamelpunt voor begeleiders in de gehandicaptensector. Zo noemt Luka het kennisplein. Ze gebruikte bijvoorbeeld de gesprekskaarten die ze tegenkwam op het kennisplein, om een gesprek over seksualiteit aan te gaan. Bekijk in de video hoe Luka het kennisplein gebruikt bij haar werk.

YouTube video thumbnail

Neem een kijkje op het Kennisplein Gehandicaptensector

Op het Kennisplein Gehandicaptensector vind je actuele tips en bruikbare kennisproducten waar je direct mee aan de slag kunt. Ook vind je er praktijkverhalen, informatie over bijeenkomsten en het laatste nieuws uit de gehandicaptenzorg. Je vindt er de antwoorden op jouw vragen over de verschillende cliëntgroepen en thema's binnen de sector.

Deel jouw kennis voor de gehandicaptenzorg

Sluit je aan bij het Panel Gehandicaptensector en praat mee, reageer en deel je ervaringen om de gehandicaptenzorg te verbeteren. Meer dan 400 collega's doen al mee!