Naar hoofdinhoud

Kansen creëren in de buurt: welke ervaringen hebben organisaties opgedaan?

Startdatum

24-01-2023 15:00

Einddatum

24-01-2023 18:00

Hoe ontstaat er meer verbinding tussen mensen met een beperking en de buurt waarin zij wonen? En, welke rol spelen zorgorganisaties daarin? Op 24 januari 2023 delen tien zorgaanbieders hun ervaringen met community building. Ben je geïnteresseerd in dit onderwerp en op zoek naar inspiratie? Wees welkom!

Praktische informatie

  • Datum: dinsdag 24 januari
  • Tijdstip: van 14:00 tot 17:00 uur (inloop vanaf 13:30 uur)
  • Kosten: gratis
  • Locatie: theater Aan de Slinger in Houten (online aansluiten is ook mogelijk)
  • Aanmelden: kan via het aanmeldformulier

Een half jaar lang werkten tien organisaties samen met experts aan het creëren van kansen in de buurt: hoe werk je structureel aan buurtgericht werken en hoe ben je als organisatie echt van betekenis voor de buurt en de buurt voor jou? Wat zijn successen en wat kun je beter niet doen?

Tijdens de meet-up presenteren zij hun experimenten en hun ervaringen. Iedereen die bezig is of wil zijn met kansen creëren in de buurt is welkom: zorgorganisaties (VGN-leden), maar ook samenwerkingspartners, andere relevante partijen of (buurt)initiatieven. 

We kijken ook naar de toekomst. Samen met alle aanwezigen denken we na over het vervolg. Hoe kunnen we deze ingezette beweging vasthouden, versterken en zelfs uitbreiden? Er is een beperkt aantal plekken, dus reserveer snel een plekje via het aanmeldformulier!

Type evenement

Hybride

Locatie

Theater Aan de Slinger

De Slinger 40

Houten

Deel deze pagina via: