Naar hoofdinhoud

Goed Werk! Landelijke Inspiratiesessie

Startdatum

12-12-2022 00:00

Einddatum

12-12-2022 00:00

Iedereen wil goed werk leveren. Op 12 december is het landelijke vervolg van een reeks regionale sessies over Goed Werk! Dit is een onderdeel van het Congres Toekomstagenda Gehandicaptenzorg en -ondersteuning. In deze landelijke inspiratiesessie nodigen we zorgprofessionals en management/bestuur uit om op creatieve wijze in gesprek te gaan. Hoe vinden en versterken we elkaar in Goed Werk!? Resultaat: inspirerende en praktische, smaakbare nieuwe goede gewoontes, die deelnemers in de eigen dagelijkse praktijk kunnen toepassen. Weet jij wat nodig is om goed werk te (blijven) leveren van wil jij gevraagd worden? Kom naar het Congres Toekomstagenda Gehandicaptenzorg en -ondersteuning en meld je aan voor de middagsessie Goed Werk!

Praktische informatie:

  • Wat: Project 'Goed Werk!'
  • Hoe en waar: Een landelijke inspiratiesessie, als onderdeel van het Congres Toekomstagenda Gehandicaptenzorg en -ondersteuning
  • Tijdstip:  De sessie van Goed Werk! vindt in de middag plaats
  • Voor wie:  Zorgprofessionals en management/bestuur
  • Door wie: Ambassadeurs Gehandicaptenzorg, HKU, VWS en Vilans

Let op! Je kunt je nu al registreren voor het congres. Zodra het programma bekend is ontvang je een verzoek om te kiezen aan welke sessie(s) je deel wilt nemen. Kies dan voor Goed Werk! (let op: alleen fysiek).

Deel deze pagina via:

Contactpersonen