Naar hoofdinhoud

Omgaan met lastige mensen en storende teamdynamieken

Startdatum

14-02-2023 11:00

Einddatum

14-02-2023 18:00

Kosten

€ 285,00

Heb je ook af en toe te maken met storende teamdynamieken? Erger je je regelmatig aan moeilijke individuen in jouw team? Lijkt het op bepaalde momenten onmogelijk om nog de positieve intentie te zien van een teamlid? Het is nuttig om te leren hoe je daarmee omgaat.

Tijdens de workshop leer je hoe je op een oplossingsgerichte manier lastige mensen en storende teamdynamieken kan benaderen. Deze training kan jou helpen om in een stress-situatie niet opnieuw in een fight-, fly- or freeze-reactie te vallen. De focus ligt tijdens de workshop op oefenen. Je leert een alternatieve kijk te ontwikkelen en oplossingsgerichte interventies te doen in moeilijke situaties.

Praktische informatie

  • Datum: dinsdag 14 februari van 10:00 tot 17:00 uur
  • Waar: Utrecht
  • Kosten: 285 euro per persoon, inclusief koffie, thee en lunch
  • Docent: Chris van Dam (auteur en praktijklector)
  • Aanmelden: kan via de website van Fortior

Voor wie is de workshop geschikt?

Deze workshop is gericht op begeleiders, coaches, leraren, leidinggevenden, psychologen en orthopedagogen in de GGZ, gehandicaptenzorg en speciaal onderwijs. 

Heb je nog geen ervaring met het oplossingsgericht werken, dan ben je ook van harte welkom. Je dient er wel rekening mee te houden dat er geen introductie in het oplossingsgericht werken wordt aangeboden tijdens deze workshop.

Neem voor meer informatie een kijkje op de website van Fortior.

Type evenement

Op locatie

Aanmelden

Inschrijven kan via de website van Fortior

Locatie

Deel deze pagina via: